Saturday, September 23, 2023

ARGENTINA | VIDEO. Drumul către Cupa Mondială | Qatar 2022

Date:

Scopul Argentinei la Qatar 2022 este clar – oferiți-i lui Lionel Messi cântecul lebedei pe care îl merită, câștigând în sfârșit Cupa Mondială. Tânărul în vârstă de 35 de ani va juca pentru a cincea oară la turneu și a confirmat că va fi ultimul său rodeo pe cea mai mare scenă a fotbalului: “Este ceva anxietate și nervi în același timp. Este ultimul”, a recunoscut el. într-un interviu recent. După ce a ajuns atât de aproape de glorie în 2014, când Argentina a pierdut în finală în fața Germaniei, pentru ca apoi să sufere frustrarea unei înfrângeri în finalul 16 în fața Franței în urmă cu patru ani, șansele lui Messi de a ridica Trofeul Jules Rimet păreau să se fi terminat. Dar noul antrenor Lionel Scaloni a supravegheat o reconstrucție remarcabilă a La Albiceleste în timpul ultimului ciclu – refacerea completă a echipei după ce un număr de antrenori cunoscuți și experimentați au refuzat postul după Rusia 2018. El l-a păstrat pe Messi ca punct focal, dar a rezolvat limitările sale în amurgul carierei sale – creându-și un rol în sistem care să-i permită să fie doar un creator și un facilitator, lipsit de aproape orice responsabilitate defensivă. Marele din toate timpurile poate să nu aibă viteza pe care a făcut-o în fastul său, dar geniul fotbalistic rămâne, în timp ce Lautaro Martinez înaintea lui face toată alergarea și presarea necruțătoare pentru un bărbat cu un deceniu mai în vârstă decât el.

Partide de grup (toate orele GMT)
Marți, 22 noiembrie: Argentina vs Arabia Saudită – ora 10:00

Sâmbătă, 26 noiembrie: Argentina vs Mexic – ora 19:00

Miercuri 30 noiembrie: Polonia vs Argentina – ora 19:00

Echipa confirmată
Portari: Emiliano Martinez (Aston Villa), Franco Armani (River Plate) și Geronimo Rulli (Villarreal)

Fundași: Gonzalo Montiel (Sevilla), Nahuel Molina (Atletico Madrid), German Pezzella (Real Betis), Cristian Romero (Tottenham Hotspur), Nicolas Otamendi (Benfica), Lisandro Martinez (Manchester United), Juan Foyth (Villarreal), Nicolas Tagliafico (Olympique Lyonnais), Marcos Acuna (Sevilla)

Mijlocasi: Leandro Paredes (Juventus), Guido Rodriguez (Real Betis), Enzo Fernandez (Benfica), Rodrigo De Paul (Atletico Madrid), Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen), Alejandro Gomez (Sevilla), Alexis Mac Allister (Brighton & Hove Albion). )

Atacanti: Paulo Dybala (AS Roma), Lionel Messi (Paris St Germain), Angel Di Maria (Juventus), Nicolas Gonzalez (Fiorentina), Joaquin Correa (Inter Milano), Lautaro Martinez (Inter Milano), Julian Alvarez (Manchester City) .

Cei de urmărit
Star – Lionel Messi: Uneori răspunsul evident este cel corect. Messi este încă omul care face ca Argentina să treacă, iar trofeul Cupei Mondiale este singura omisiune flagrantă din CV-ul strălucitor al carierei legendei. El și-a modificat jocul, deoarece ritmul și rezistența s-au diminuat în mod inevitabil odată cu vârsta, dar bagheta lui de picior stâng rămâne un fenomen și este cel mai bun câștigător al meciului. După un prim sezon în sus și în jos la PSG, micul maestru joacă cel mai bun fotbal al său din ultimii ani în acest mandat și Scaloni și-a construit un sistem în jurul punctelor forte și limitărilor sale, care pune, de asemenea, o parte din povara asupra coechipierilor săi talentați, Messi. va străluci pentru ultima dată în Qatar.

Este într-adevăr o victorie sau o pierdere pentru Argentina în Qatar pentru ultima repriză a lui Messi. Faza grupelor nu ar trebui să provoace probleme și vor fi favoriți pentru potențiale meciuri de finală și sferturi de finală împotriva Danemarcei și, respectiv, Țărilor de Jos. Dacă totul se va forma, atunci o semifinală delicioasă împotriva unei echipe braziliene care va fi disperată să se răzbune după finala Copa America din 2021, iar câștigătorul acesteia va ridica probabil trofeul. Cu excepția calamităților, Argentina ar trebui să pătrundă incredibil de adânc în acest turneu și ar putea să-i dea lui Messi un final de poveste… Câștigă Cupa Mondială

Portari: Emiliano Martinez (Aston Villa), Geronimo Rulli (Villarreal) şi Franco Armani (River Plate). Fundași: Nahuel Molina (Atletico Madrid), Gonzalo Montiel (Sevilla), Cristian Romero (Tottenham), German Pezzella (Real Betis), Nicolas Otamendi (Benfica), Lisandro Martinez (Manchester United), Marcos Acuna (Sevilla), Nicolas Tagliafico (Olympique Lyon) şi Juan Foyth (Villarreal). Mijlocași: Rodrigo De Paul (Atletico Madrid), Leandro Paredes (Juventus), Alexis Mac Allister (Brighton), Guido Rodriguez (Real Betis), Enzo Fernandez (Benfica) şi Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen). Atacanți: Angel Di Maria (Juventus), Lautaro Martinez (Inter), Julian Alvarez (Manchester City), Nicolas Gonzalez (Fiorentina), Joaquin Correa (Inter), Paulo Dybala (AS Roma) şi Lionel Messi (PSG).

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Cele mai rapide goluri din ultimele 10 sezoane ale primei ligi din România

Sfârșitul de săptămână aduce un număr nou al Buletinului...

Scurtă istorie a fotbalului din Republica Moldova

Primul campionat de fotbal al Republicii Moldova a fost...

Stadioanele din Liga a II-a, în stagiunea 2023-2024

FC Argeş Piteşti | Stadionul "Nicolae Dobrin" Stadionul "Nicolae Dobrin",...