Tuesday, October 3, 2023

IRAN | VIDEO. Drumul către Cupa Mondială | Qatar 2022

Date:

Iranul s-ar putea strecura din Grupa B cu rezultate pozitive împotriva Țării Galilor și SUA Iranul vine la Cupa Mondială cu mari speranțe de a ajunge în fazele eliminatorii după o campanie impresionantă în calificări și la turneul din Rusia în urmă cu patru ani; deși pregătirea lor a fost împiedicată de recenta demitere a antrenorului principal Dragan Skocic și reangajarea lui Carlos Queiroz. Skocic a preluat conducerea Iranului în februarie 2020 și i-a ajutat să termine în fruntea grupei de calificare din Asia, adunând 25 din 30 de puncte posibile, ceea ce reprezintă cel mai mare număr de până acum al Iranului în calificările la Cupa Mondială. A câștigat 15 dintre cele 18 meciuri ale sale ca antrenor principal, dar disputele cu jucătorii seniori l-au făcut să-și piardă definitiv locul de muncă în septembrie, cu Queiroz, care a condus Iranul la Cupele Mondiale din 2014 și 2018, reinstalat cu doar două luni înainte de turneu. Ehsan Hajsafi de la AEK Atena este cel mai experimentat jucător al Iranului și căpitan o echipă cu fostul jucător de la Brighton Alireza Jahanbakhsh, care a petrecut trei sezoane pe stadionul Amex înainte de a pleca la Feyenoord vara trecută, mijlocașul Brentford Saman Ghoddos și Karim Ansari, în vârstă de 30 de ani, care a marcat. împotriva lui Manchester United pentru Omonia Nicosia într-un meci din grupa Europa League la începutul lunii octombrie. Iranul s-ar putea strecura din Grupa B cu rezultate pozitive împotriva Țării Galilor și SUA Iranul vine la Cupa Mondială cu mari speranțe de a ajunge în fazele eliminatorii după o campanie impresionantă în calificări și la turneul din Rusia în urmă cu patru ani; deși pregătirea lor a fost împiedicată de recenta demitere a antrenorului principal Dragan Skocic și reangajarea lui Carlos Queiroz. Skocic a preluat conducerea Iranului în februarie 2020 și i-a ajutat să termine în fruntea grupei de calificare din Asia, adunând 25 din 30 de puncte posibile, ceea ce este cel mai mare număr de până acum al Iranului în calificările la Cupa Mondială. A câștigat 15 dintre cele 18 meciuri ale sale ca antrenor principal, dar disputele cu jucătorii seniori l-au făcut să-și piardă definitiv locul de muncă în septembrie, cu Queiroz, care a condus Iranul la Cupele Mondiale din 2014 și 2018, reinstalat cu doar două luni înainte de turneu. Ehsan Hajsafi de la AEK Atena este cel mai experimentat jucător al Iranului și căpitan o echipă cu fostul jucător de la Brighton Alireza Jahanbakhsh, care a petrecut trei sezoane pe stadionul Amex înainte de a pleca la Feyenoord vara trecută, mijlocașul Brentford Saman Ghoddos și Karim Ans , în vârstă de 30 de ani, care a marcat. împotriva lui Manchester United pentru Omonia Nicosia într-un meci din grupa Europa League la începutul lunii octombrie.

Partide de grup (toate orele GMT)
Luni 21 noiembrie: Anglia vs Iran – ora 13:00

Vineri 25 noiembrie: Țara Galilor vs Iran – ora 10:00

Marți 29 noiembrie: Iran vs SUA – ora 19:00

Echipa confirmată
Portari: Alireza Beiranvand (Persepolis), Amir Abedzadeh (Ponferradina), Seyed Hossein Hosseini (Esteghlal), Payam Niazmand (Sepahan)

Fundași: Ehsan Hajsafi (AEK Atena), Morteza Pouraliganji (Persepolis), Ramin Rezaeian (Sepahan), Milad Mohammadi (AEK Atena), Hossein Kanaanizadegan (Al Ahli), Shojae Khalilzadeh (Al Ahli), Sadegh Moharrami (Dinamo Zagreb), Rouzbe Cheshmi (Esteghlal), Majid Hosseini (Kayserispor), Abolfazl Jalali (Esteghlal)

Mijlocași: Ahmad Noorollahi (Shabab Al Ahli), Saman Ghoddos (Brentford), Vahid Amiri (Persepolis), Saeid Ezatolahi (Vejle), Alireza Jahanbakhsh (Feyenoord), Mehdi Torabi (Persepolis), Ali Gholizadeh (Charleroi), Ali Kariporris (Kariporis). )

Atacanti: Karim Ansarifard (Omonia Nicosia), Sardar Azmoun (Bayer Leverkusen), Mehdi Taremi (Porto)

Cele de u

Previziune
Există motive pentru a fi optimiști pentru Iran, au un antrenor experimentat și o echipă cu un talent impresionant de atac, dar campania lor va fi determinată de rezultatele lor împotriva Țării Galilor și SUA, care ar putea avea prea multă calitate pentru ei. Eliminat în faza grupelor.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Cele mai rapide goluri din ultimele 10 sezoane ale primei ligi din România

Sfârșitul de săptămână aduce un număr nou al Buletinului...

Scurtă istorie a fotbalului din Republica Moldova

Primul campionat de fotbal al Republicii Moldova a fost...

Stadioanele din Liga a II-a, în stagiunea 2023-2024

FC Argeş Piteşti | Stadionul "Nicolae Dobrin" Stadionul "Nicolae Dobrin",...