Tuesday, October 3, 2023

MEXIC | VIDEO. Drumul către Cupa Mondială | Qatar 2022

Date:

El Tri urmărește să ajungă cel puțin într-un sfert de finală evaziv după ce a ieșit în faza optimilor de finală în fiecare dintre ultimele șapte Cupe Mondiale.

Mexicul, obișnuiți ai Cupei Mondiale, s-au întors pentru a avea parte de fiecare patru ani la spectacolul mondial al fotbalului masculin, în timp ce încearcă să pună capăt unei serii frustrante de ieșiri în ultimele 16.

Aceasta va fi cea de-a 17-a apariție a Mexicului la Cupa Mondială – doar Brazilia, Germania, Italia și adversarele din Grupa C, Argentina, au apărut în mai multe ediții ale turneului – iar inevitabilitatea calificării lor este aparent egalată doar de cea a înfrângerii lor la prima eliminatorie. etapă. Ei s-au îndreptat acasă în faza optimilor de finală în fiecare dintre ultimele șapte turnee.

Fostul antrenor al Barcelonei și Argentinei Gerardo “Tata” Martino este omul însărcinat să conducă El Tri în acel sfert de finală evaziv din Qatar, dar există sentimentul în rândul fanilor că această echipă ar putea să nu aibă calitatea predecesorilor lor și că o ieșire din faza grupelor ar putea fi mai probabil decât o râvnită cușetă pentru ultimele opt.

Lipsa de goluri a afectat Mexicul – a marcat doar 17 în 14 preliminarii – în ciuda trecerii relativ simple în Qatar ca secund în spatele Canadei la calificările CONCACAF și a unei combinații de accidentări și lipsă de formă în ultimele 12 luni pentru presupusul atacant titular Raul Jimenez of Wolves nu a ajutat lucrurile. Se vor baza pe oameni ca Hirving Lozano de la Napoli pentru a oferi scânteia creativă, iar calificarea pentru KO se poate reduce la meciul lor de deschidere împotriva Poloniei din a treia zi a Cupei Mondiale, Argentina fiind așteptată să câștige Grupa C, iar Arabia Saudită va avea loc. ca băieții care biciuiesc.

Iată tot ce trebuie să știți:

Partide de grup (toate orele GMT)
Marți, 22 noiembrie: Mexic vs Polonia – ora 16:00

Sâmbătă, 26 noiembrie: Argentina vs Mexic – ora 19:00

Miercuri 30 noiembrie: Arabia Saudită – Mexic – ora 19:00
Echipa confirmată
Portari: Guillermo Ochoa (Club America), Alfredo Talavera (FC Juarez), Rodolfo Cota (Leon)

Fundași: Jorge Sanchez (Ajax), Jesus Gallardo (Monterrey), Kevin Alvarez (Pachuca), Gerardo Arteaga (Genk), Hector Moreno (Monterrey), Nestor Araujo (Club America), Cesar Montes (Monterrey), Johan Vasquez (Cremonese)

Mijlocași: Andres Guardado (Real Betis), Hector Herrera (Houston Dynamo), Edson Alvarez (Ajax), Luis Chavez (Pachuca), Erick Gutierrez (PSV Eindhoven), Uriel Antuna (Cruz Azul), Orbelin Pineda (AEK Atena), Carlos Rodriguez (Cruz Azul), Robert Alvarado (Guadalajara), Luis Romo (Monterrey)

Atacanti: Raul Jimenez (Wolverhampton Wanderers), Hirving Lozano (Napoli), Alexis Vega (Chivas), Henry Martin (Club America), Rogelio Funes Mori (Monterrey)

Cei de urmărit
Steaua – Hirving Lozano: Cu Javier Hernandez la ieșire, Mexicul nu are un atacant de talie mondială care să fie punctul focal al acestei echipe, ceea ce înseamnă că cea mai mare parte a creativității lor vine de la laterale. Jesus ‘Tecatito’ Corona de la Sevilla pare să rateze Cupa Mondială cu o fractură de peroneu stâng și leziuni ale ligamentelor gleznei, ceea ce înseamnă că Hirving Lozano de la Napoli are o presiune suplimentară pe umerii săi. Tânărul de 27 de ani – poreclit „Chucky” după păpușa din franciza de groază „Joaca copiilor”, datorită tendinței sale de a se ascunde sub paturile colegilor de echipă și de a-i speria în timpul zilei sale cu echipa de tineret – are viteza și priceperea de a provoca potriviri apărătorilor opoziției. Fiind un creator de joc cu piciorul drept, adesea desfășurat pe stânga ca extremă inversată, el oferă o mulțime de implicări în gol prin tăierea și șutul.

Talent în evidență – Alexis Vega: Dacă accidentările lui Raul Jimenez și lipsa de formă continuă, golurile trebuie să vină în altă parte pentru El Tri. Asta ar putea fi prin atacantul central Henry Martin, dar și din zonele largi – așa cum s-a notat cu Lozano. Pe flancul opus ar putea fi Alexis Vega, un tânăr de 24 de ani care și-a petrecut până acum toată cariera în țara natală și a devenit un jucător obișnuit pentru echipa națională în ultimele 18 luni, adăugând câteva goluri în jocul său. modul în care. Este o exagerare să spui că ar putea fi diferența în fiecare meci, dar dacă atenția apărătorilor este ocupată de numele mai mare de pe flancul opus, el are tehnica și capacitatea de a ataca careul într-un mod foarte eficient.

Cote de a câștiga Cupa Mondială (luate de la Betfair)
90/1

redicție
Există un pericol real ca runda Mexicului de a depăși faza grupelor în ultimele opt apariții la Cupa Mondială să se încheie, dar cu siguranță au capacitatea de a învinge Polonia în meciul crizant din Grupa C, mai ales dacă sunt capabili să-l țină pe Robert. Lewandowski tăcut. Know-how-ul lor la Cupa Mondială nu ar trebui subestimat și, în timp ce așteptarea unei prime apariții în sferturi de finală din 1986 probabil va continua, haideți să jucăm cotele și să prezicem că vor ajunge din nou în 16. Învinși în turul de finală. 16.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Cele mai rapide goluri din ultimele 10 sezoane ale primei ligi din România

Sfârșitul de săptămână aduce un număr nou al Buletinului...

Scurtă istorie a fotbalului din Republica Moldova

Primul campionat de fotbal al Republicii Moldova a fost...

Stadioanele din Liga a II-a, în stagiunea 2023-2024

FC Argeş Piteşti | Stadionul "Nicolae Dobrin" Stadionul "Nicolae Dobrin",...