Tuesday, October 3, 2023

QATAR 2022 | Au fost stabilite grupele Cupei Mondiale din Qatar!

Date:

Un spectacol strălucitor jucat de unele dintre cele mai mari nume ale fotbalului și din industria divertismentului, a definit grupele și meciurile inițiale ale Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022™. În timp ce 29 de echipe își pot imagina acum călătoria până în finală, restul de opt se vor lupta pentru ultimele trei locuri la playoff-ul din iunie.

Pentru prima dată, pentru a optimiza detaliile specifice meciului în beneficiul și confortul suporterilor, echipelor și mass-mediei, programul meciurilor va fi confirmat în timp util pe FIFA.com după ce jocurile au fost alocate unui stadion și ora de start pentru fiecare zi de meci.

Prezentat de actorul premiat Idris Elba și de renumitul radiodifuzor sportiv Reshmin Chowdhury, spectacolul a uimit publicul cu referiri uimitoare la cultura arabă și acte surprinzătoare care au inclus dezvăluirea Mascotei Oficiale La’eeb™ și lansarea Cupei Mondiale FIFA. Coloana sonoră oficială Qatar 2022™, cu prima reprezentație live a single-ului Hayya Hayya (Better Together) intona de Trinidad Cardona, Davido și Aisha.

La extragerea în sine, la care au participat 2.000 de invitați și care a fost condusă de Carli Lloyd, Jermaine Jenas și Samantha Johnson, a fost asistată de foşti mari fotbalişti precum ca Cafu (Brazilia), Lothar Matthaus (Germania), Adel Ahmed MalAllah (Qatar), Ali Daei (IR Iran) , Bora Milutinovic (Serbia/Mexic), Jay-Jay Okocha (Nigeria), Rabah Madjer (Algeria) și Tim Cahill (Australia).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Cele mai rapide goluri din ultimele 10 sezoane ale primei ligi din România

Sfârșitul de săptămână aduce un număr nou al Buletinului...

Scurtă istorie a fotbalului din Republica Moldova

Primul campionat de fotbal al Republicii Moldova a fost...

Stadioanele din Liga a II-a, în stagiunea 2023-2024

FC Argeş Piteşti | Stadionul "Nicolae Dobrin" Stadionul "Nicolae Dobrin",...