Saturday, September 23, 2023

QATAR 2022 | La’eeb este mascota Cupei Mondiale din Qatar!

Date:

Qatar și FIFA au dezvăluit La’eeb ca mascota oficială pentru Cupa Mondială FIFA 2022™ din acest an.

La’eeb este un cuvânt arab care înseamnă un jucător super calificat. El aparține unui vers-mascotă paralel care este de nedescris – toată lumea este invitată să interpreteze cum arată. La’eeb îi încurajează pe toți să creadă în ei înșiși ca „Acum este totul”. El va aduce bucuria fotbalului tuturor.

Aventurosul, distractiv și curios La’eeb a fost dezvăluit în timpul extragerii finale a Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022™, care a avut loc în această seară la Doha.

Khalid Ali Al Mawlawi, Director General adjunct, Marketing, Comunicații și Experiență în turnee, Comitetul Suprem pentru Livrare și Moștenire, a declarat: „Suntem încântați să dezvăluim La’eeb ca mascota oficială pentru prima Cupă Mondială FIFA din Orientul Mijlociu și Arabă. lume. El vine din versul-mascotă – un loc de nedescris. Îi încurajăm pe toată lumea să-și imagineze cum arată.”

„Suntem siguri că fanii de pretutindeni vor adora acest personaj distractiv și jucăuș. La’eeb va juca un rol vital pe măsură ce implicăm fanii tineri și bătrâni în experiența Qatarului la Cupa Mondială”, a adăugat Al Mawlawi.

Curajoasa și înălțătoarea La’eeb a participat la toate turneele precedente ale Cupei Mondiale FIFA™ și a contribuit la unele dintre cele mai faimoase momente din istoria fotbalului, inclusiv la o serie de goluri emblematice.

La’eeb va fi cunoscut pentru spiritul său tânăr; răspândind bucurie și încredere oriunde merge. La’eeb vine dintr-o lume paralelă în care trăiesc mascotele turneului. Este o lume în care ideile și creativitatea formează baza personajelor care trăiesc în mintea tuturor.

La’eeb va fi pretutindeni – întâmpinând lumea, inspirând tinerii fani și aplaudând acțiunea în timpul turneului, care va avea loc între 21 noiembrie și 18 decembrie. În plus, fanii vor putea în curând să descarce GIF-uri și autocolante ale lui La’eeb printr-o serie de canale de socializare, inclusiv Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, WhatsApp și Snapchat. Screensaverele și filtrele La’eeb vor fi, de asemenea, disponibile pentru descărcare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Cele mai rapide goluri din ultimele 10 sezoane ale primei ligi din România

Sfârșitul de săptămână aduce un număr nou al Buletinului...

Scurtă istorie a fotbalului din Republica Moldova

Primul campionat de fotbal al Republicii Moldova a fost...

Stadioanele din Liga a II-a, în stagiunea 2023-2024

FC Argeş Piteşti | Stadionul "Nicolae Dobrin" Stadionul "Nicolae Dobrin",...