Saturday, September 23, 2023

QATAR 2022 | “Mai buni, împreună” | Better Together, imnul oficial al Cupei Mondiale din Qatar

Date:

Hayya Hayya (Better Together) este primul dintr-o selecție de single-uri care vor fi lansate din coloana sonoră oficială FIFA World Cup Qatar 2022™ cu mai multe cântece.
Piesa înălțătoare, cu Trinidad Cardona, Davido și Aisha, se bazează pe influențe R&B și reggae și va juca un rol central în extragerea finală a turneului din această seară.
FIFA continuă să se bazeze pe strategia FIFA Sound anunțată la începutul anului 2021 și să conecteze cu publicul din întreaga lume prin pasiunile comune ale fotbalului și muzicii.
Single-ul este disponibil pe mai multe platforme, iar videoclipul oficial al melodiei a avut premiera pe canalul de YouTube al FIFA.
Coloana sonoră oficială a Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022™ începe astăzi cu lansarea single-ului Hayya Hayya (Better Together), cu Trinidad Cardona, Davido și Aisha, înaintea tragerii finale a turneului din această seară.

Odată cu anunțul single-ului și Coloana sonoră oficială FIFA World Cup Qatar 2022™, FIFA continuă să se bazeze pe strategia FIFA Sound anunțată la începutul anului 2021 și să conecteze cu publicul din întreaga lume prin pasiunile comune ale fotbalului și muzicii. Strategia de divertisment a fost concepută pentru a crea conexiuni inovatoare și semnificative între fanii fotbalului, pasionații de muzică, jucătorii, artiștii și jocul și melodiile pe care le iubesc cu toții.

Combinația dintre starul revoluționar din SUA Trinidad Cardona, pictograma Afrobeats Davido și senzația Qatar Aisha surprinde spiritul Cupei Mondiale FIFA™ și strategia FIFA Sound, reunind inspirația de pe tot globul.

„Prin reunirea vocilor din America, Africa și Orientul Mijlociu, acest cântec simbolizează modul în care muzica – și fotbalul – pot uni lumea”, a declarat Kay Madati, director comercial al FIFA. „Ca parte a strategiei muzicale reînnoite a FIFA, coloana sonoră cu mai multe cântece îi va aduce pe fanii pasionați mai aproape de spiritul Cupei Mondiale FIFA, ca niciodată înainte.”
Bazându-se pe influențele R&B și reggae, piesa simbolizează entuziasmul unui festival de fotbal care va lumina lumea mai târziu în acest an.

Spectacolul public de debut al piesei va avea loc în această seară în fața unui public mondial de fani ai fotbalului, care se vor acorda din întreaga lume pentru a urmări extragerea foarte așteptată, începând cu ora locală 19:00.

Cântecul este primul dintr-o selecție de single-uri cu coloană sonoră care va apărea pe undele în lunile următoare, pe măsură ce anticiparea crește înainte de începerea Cupei Mondiale FIFA, pe 21 noiembrie 2022.

Este pentru prima dată când coloana sonoră a turneului va cuprinde o colecție cu mai multe cântece, cu artiști internaționali prezentând diverse genuri muzicale care cuprind întreaga lume, dând tonul pentru o sărbătoare cu adevărat globală.

Canalul TikTok recent lansat de FIFA @FIFAWorldCup va arăta imagini speciale ale tragerii finale, noul single fiind în centrul scenei. Videoclipul oficial al piesei va fi prezentat în premieră și pe canalul de YouTube al FIFA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Cele mai rapide goluri din ultimele 10 sezoane ale primei ligi din România

Sfârșitul de săptămână aduce un număr nou al Buletinului...

Scurtă istorie a fotbalului din Republica Moldova

Primul campionat de fotbal al Republicii Moldova a fost...

Stadioanele din Liga a II-a, în stagiunea 2023-2024

FC Argeş Piteşti | Stadionul "Nicolae Dobrin" Stadionul "Nicolae Dobrin",...